Sale!
 

Brench

24,95  sis alv 24%

Lahkeen verran pidemmällä

Tätä sanaa et varmaankaan ole kuullut ennen. Jos olet, odottaa meitä tekijänoikeusoikeudenkäynti tulevaisuudessa. Sana muodostuu Breakfast ja Brunch sanojen yhteenliittymästä. Halusimme luoda housut, jotka eivät ole Boxerit, mutta eivät myöskään ole pitkät kalsongit vaan jotain siltä väliltä. Tässä housussa kiteytyy koko Kalsarikänni-instituution olemus, rento oleminen. Ja itse asiassa housut näyttävät – entisajan nuorisokieltä lainataksemme – vallan v***n messevältä suomalaisen miehen jumalvartalon päällä.

Kannattaisiko harkita pienempää kokoluokkaa kuin normaalisti? *

Väri :
Koko :
+ 0 more
Peruuta valinta
Tuotetunnus (SKU): kalsarikänni-brench Osasto:
 

Kuvaus

Käyttöohje

Kun teimme Brenchit, oli ajatuksena niiden monikäyttöisyys. Paitsi tämä etumuksen iso tila suomalaisten miesten ”hyvien varustusten” turvaksi, ajatuksemme siinsi myös lahkeen pituuteen. Lisäksi lahkeen suuaukko on muotoiltu niin, että housun lahkeita voi pitää joko polven yläpuolella tai sitten kun oikein herrana aiotaan olla, voi lahkeen vetää polven yli ja antaa elämän viedä. Tämä jos mikä on innovaatiota!

Jos mietit kahden kokoluokan välillä, suosittelemme että valitset pienemmän mallin. Materiaali joustaa ja vaikka pienempi koko muissa housuissa arveluttaakin, pienempi istuu paremmin, jos esimerkiksi olet tottunut käyttämään kahta eri kokoluokkaa. Meidän koekäyttöryhmä vaihtoi kokoluokkaa pienempään ensimmäisen koekäyttökierroksen jälkeen.

Logosta vielä

Lahkeessa oleva logon teimme kohokuviona, sillä se on Kälsärikännikalsari-housun sielu. Tällä logolla julistamme riippumattomuuttamme yhteiskunnasta, joten sen piti olla arvokkaan oloinen. Testiryhmällämme oli kahdenlaista kokemusta logosta eli esimerkiksi Brench mallissa logo saattoi kulua, jos housu pääsi hankaamaan varastohaalareita vasten polven kohdalta. Sen johdosta pyydämme kiinnittämään huomiota housujen käyttöön, esim. housut olisi hyvä pestä nurinperin koneessa, jotta logo säilyy kunnossa. Jos housut ovat hankaavien housujen alla, voi housun lahkeen nostaa polven yläpuolelle. Juuri tämän johdosta Brench malliin ommeltiin lahkeeseen resori. Testiryhmän pitkäaikaisimman koekäyttäjän housujen logot ovat edelleen kuin uudet tällaisella käytöllä.

KALSARIKANNI-measurement-chart

Mikä ihmeen bambuviskoosi?

Lue lisää materiaalista

Käyttääkö näitä edes kukaan?

Näe kalsarikännikalsarit käytössä

Saatat myös pitää...