Sale!
 

Boxer

22,95  sis alv 24%

Etumuksen verran edellä

Vanha kunnon Boxer -housumalli ei esittely kaipaa -> https://fi.wikipedia.org/wiki/Bokserit

Paitsi tietenkin tässä tapauksessa. Arkkitehtonisesti kunnianhimoiset viivat eivät tässä tapauksessa ole merkityksettömiä vaan niillä on pyritty luomaan kankaanpalasista tuote, mikä ei hankaa käytössä. Ja itse asiassa housut näyttävät – entisajan nuorisokieltä lainataksemme – vallan v***n messevältä suomalaisen miehen jumalvartalon päällä.

Kannattaisiko harkita pienempää kokoluokkaa kuin normaalisti? *

Väri :
Koko :
+ 0 more
Peruuta valinta
Tuotetunnus (SKU): kalsarikänni-boxer Osasto:
 

Kuvaus

Käyttöohje

No näissä ei ihmeempiä kikkoja ole, ei muuta kuin ostat ja laitat jalkaan.

* Jos mietit kahden kokoluokan välillä, suosittelemme että valitset pienemmän mallin. Materiaali joustaa ja vaikka pienempi koko muissa housuissa arveluttaakin, pienempi istuu paremmin, jos esimerkiksi olet tottunut käyttämään kahta eri kokoluokkaa. Meidän koekäyttöryhmä vaihtoi kokoluokkaa pienempään ensimmäisen koekäyttökierroksen jälkeen.

Logosta vielä

Lahkeessa olevan logon teimme kohokuviona, sillä se on Kälsärikännikalsari-housun sielu. Tällä logolla julistamme riippumattomuuttamme yhteiskunnasta, joten sen piti olla arvokkaan oloinen. Testiryhmällämme oli kahdenlaista kokemusta logosta eli se saattoi kulua, jos housu pääsi hankaamaan varastohaalareita vasten polven kohdalta. Sen johdosta pyydämme kiinnittämään huomiota housujen käyttöön, esim. housut olisi hyvä pestä nurinperin koneessa, jotta logo säilyy kunnossa. Testiryhmän pitkäaikaisimman koekäyttäjän housujen logot ovat edelleen kuin uudet tällaisella käytöllä.

KALSARIKANNI-measurement-chart

Mikä ihmeen bambuviskoosi?

Lue lisää materiaalista

Käyttääkö näitä edes kukaan?

Näe kalsarikännikalsarit käytössä

Saatat myös pitää...