Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta
3ants Oy (2989706-9) myy tuotteita yksityisaisakkaille. Näitä sopimusehtoja sovelletaan 3ants Oy ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa.

Asiakas
Asiakas luovuttaa tilausta tehdessään sellaiset yhteystiedot, mikä pitää sisällään nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen tilauksen ja tilausasiakirjojen toimittamista vasten. Emme luovuta näitä tietoja ulkopuolisille.

Tietosuoja
Tästä on erillisesti mainittu tietosuojaselosteessa. Jipii.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä. Verkkokaupassa olevia tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla.

Hinnat, takuu ja tuotteet
Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassamme. Tuotteiden hinnat on merkitty euroissa ja hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Ja arvaa mitä, pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

Maksutavat
Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkoutin tarjomat maksutavat:

Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki)
Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
Klarna Lasku
Klarna Erämaksu
Klarna Tili

Lisää maksutavoista www.klarna.fi

Toimitustavat ja ajat
3ants Oy käyttää lähetysten toimittamiseen Postin kuljetuspalvelua. Voit valita tilauksen yhteydessä itsellesi parhaan toimitustavan ja toimituspaikan.

Kun tilaus kirjautuu järjestelmäämme, pyrimme kahden arkipäivän kuluessa lähettämään paketin eteenpäin Postille kuljetukseen. Oletamme että tilauksen normaali toimitusaika tulee olemaan 3-8 vrk arkipäivää.

Mikäli tilattuja artikkeleja on yli 2 kpl, on mahdollista ja jopa todennäköistä, että lähetämme tuotteet useammassa paketissa. Mikäli tilattua tuotetta ei ole (koko-, malli- tai väriehtoehto) saatavilla, laitamme sähköpostitse viestiä asiasta.

Toimituskulut
Toimitushinnan näet tilauksen yhteydessä.

Reklamaatio ja viallinen tuote
Laitatko oheiseen sähköpostitse osoitteeseen info@kalsarikannikalsarit.fi tiedot siitä, miksi tuote on mielestäsi ollut viallinen ja miksi se ei ole vastannut odotuksiasi.

Ilmoita viallisesta tuotteesta mahdollisimman pian. Olemme yhteydessä korvauksen sopimiseksi.

Noutamatta jätetty tilaus
Ja hei. Kyseessä ei ole sama asia kuin tuotteen palautus reklamaation johdosta. Mikäli asiakas jättää noutamatta tilaamansa tuotteet, perimme todelliset kustannukset, mitä palautuksesta 3ants Oy:lle aiheutuu. Hyvitämme asiakkaalle siis tilauksen arvon takaisin vähennettynä toimitusmaksuilla.

Palautusehdot
Koska kyseesssä on ns. henkilökohtainen tuote, palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tämä aika on 14 vrk siitä hetkestä, kun tuote on oletettavasti toimitettu asiakkaalle.

Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@kalsarikannikalsarit.fi. Laita viestiin mukaan palautuksen syy, tilaajan tiedot ja tilauksen päivämäärä.

Riita-asia
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaisutuksi keskinäisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttujariitalautakunnan ratkaistavaksi (https://www.kuluttajariita.fi/fi/). Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan, kuluttajan on hyvä olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (https://www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta/).