MEITÄ EI KIINNOSTA

Kaikki yritykset hokevat asiakkaan olevan kuningas. Ne lupaavat palvoa maata jalkojesi alla, hoitaa kustannustehokkaasti asiasi kuntoon, tuottaa sinulle tavaraa ja palvelua niin, ettet edes ehdi kissaa sanoa. Eikä ongelmia seuraa. No ei varmaankaan. Kaiken tämän mainoslässytyksen jälkeen korvakäytäväsi tarvitset kunnollisen desinfioinnin, jotta ne edes joskus saisivat asiapitoisesta puheenparresta kiinni. Vihaksi pistää.

Kalsarikanni-5687

Meitä ei tämä kiinnosta. Kuten ei poliittinen puoluekantasi. Tai ikäsi. Silmiesi väri. Itse asiassa meitä ei kiinnosta edes ryhtyä luettelemaan näitä juttuja, mitkä ovat kiinnostuksemme ulkopuolella.

Se ainoa asia, mikä meitä todella kiinnostaa, on saattaa vyötäröllesi parhaat mahdolliset kalsarit. Kun ostosuorite ont tehty, sovitaanko että jatketaan kumpikin omaa elämää. Paitsi jos laitat sen valokuvan tulemaan, mitä pyysimme. Ja kun ostat uudet housut. Mutta muuten jatketaan eloa niin kuin tähänkin asti. Emme siis mainosta sinulle suoraan sähköpostiin, emme lähentele siveettömästi markkinoinnilla. Jos nyt luet mainoksemme jossain, niin moikkaillaan asiallisesti toisille. Niin kuin hyvänpäivän kalsaritutut toisilleen tekevät.

SEURAA MEITÄ SOMESSA