MATERIAALITIETOA

Olemme valinneet tuotteidemme materiaaliksi bambuviskoosin. Bambu on käytössä erittäin miellyttävä materiaali: se on pehmeä, hengittävä, imukykyinen ja antistaattinen. Se tuntuu viileällä ilmalla lämpimältä ja lämpimällä ilmalla viileältä. Bambu sopii herkkäihoisille käyttäjille, se on allergisoimaton sekä biologisesti hajoava. Tuotteidemme materiaalissa on bambuviskoosin lisäksi elastaania, mikä tuo alushousuihin vielä paremman käyttömukavuuden ja istuvuuden.

Bambun kasvatus on ympäristöystävällistä. Bambu on erittäin nopeakasvuinen ja satoisa kasvi, se ei tarvitse erityisiä lannoitteita eikä torjunta-aineita. Sen viljelyssä käytetään neljä kertaa vähemmän vettä kuin esim. puuvillan viljelyssä. Bambu kierrättää hiilidioksidia kuten sademetsät ja tuottaa wikipediasta lunttaamamme tiedon mukaan 35% enemmän happea kuin muut puut.

Tekstiilimateriaaliksi bambu muokataan kemiallisten prosessien avulla, kuten muutkin viskoosikuidut. Kalsarikänni-housuihin käytetty bambukuitu on peräisin Kiinasta, se on kehrätty langaksi ja kudottu neulokseksi Portugalissa. Langalla on Öko-tex standardi, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen käyttää.

Bambuviskoosi on helppo huoltaa. Alushousut voi pestä pesukoneessa 40 asteessa kirjopesuaineilla. Alushousut kuositellaan märkänä, silitystä ei tarvita.

SEURAA MEITÄ SOMESSA