Kalsari­känni­kalsarit käytössä

JOUDUMME TÄMÄN SIVUN TAKIA EHKÄ ANOMAAN TANSKASTA POLIITTISTA TURVAPAIKKAA! LÄHDETKÖ MUKAAN?

Epäilemme, että tämä sivu tulee nostamaan kohua ja porua viranomaisten taholta. Meitä kuka ties painostetaan poistamaan tämä osio, uhataan mittavilla sakoilla ja sillä, ettemme saa tulevaisuudessa kutsua linnan juhliin, you name it! Me emme siis tarvitse kuvia, missä alkoholi tai siihen viittaavaa tuote vilahtaa edes sivuosassa.

Tämän osion perimmäinen tarkoitus on katsoa rohkeita miehiä rohkeissa tilanteissa. Ymmärrämme kiusauksen lähettää nimenomaan sellainen kuvan, missä housujen tuotenimeen vannotaan ja tehdään rituaalinomaisia uhrauksia muinaissuomalaiselle jumalolento Osmotarille (tulikohan tämä taivutusmuoto kirjoitettua edes oikein?), mutta jos voit kuitenkin välttää tällaista ”tuotemainontaa”, niin…, niin olisimme tyytyväisiä. Tai jotkut viranomaiset ovat.

Kuvan otokset on muuten vain esimerkkejä siitä, missä tilanteessa housujen värit sopivat taustalla olevan maailman värimaailmaan (olipa nokkelasti todettu) niin hyvin, ettei muita vaatekappaleita tarvita! Emme siis ihannoi kuvista muuta.

Ja hei, jos jonkun muun naama vilahtaa ottamassasi kuvassa, niin pyysit kai arvon henkilöltä luvan kuvan ottamiseen.

Lähetä kuvasi osoitteeseen info@kalsarikannikalsarit.fi.